Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

co na ní říkáš?

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Murdoc
Admin
Murdoc

Poeet p?íspivku : 166
Registration date : 12. 01. 08

co na ní říkáš? Empty
PříspěvekPředmět: co na ní říkáš?   co na ní říkáš? Icon_minitimeFri Jan 18, 2008 9:29 pm

když slyším jméno Britney Spears, tak se mi vybaví spousta nesmrtelných songů jako Hit Me Baby One More Time, Toxic, Ooops I Did It Again a spousta dalších Smile
dostala sem se k ní přes mého trapiče, který je jí přímo posedlý a já - chtě nechtě - jsem jí začala poslouchat taky Very Happy
nejsem fanoušek, ale ráda si jí poslechnu
Návrat nahoru Goto down
https://justgodly.forumczech.com
Kate

Kate

Poeet p?íspivku : 168
Registration date : 20. 01. 08

co na ní říkáš? Empty
PříspěvekPředmět: Re: co na ní říkáš?   co na ní říkáš? Icon_minitimeSun Jan 20, 2008 2:46 pm

Britney je můj život..naprosto jí zbožňuju queen
Návrat nahoru Goto down
Honza

Honza

Poeet p?íspivku : 44
Registration date : 19. 01. 08

co na ní říkáš? Empty
PříspěvekPředmět: Re: co na ní říkáš?   co na ní říkáš? Icon_minitimeSun Jan 20, 2008 2:56 pm

jak asi víte, tak nejsem její fanda, ale mega fanda, spíš fanatik Laughing, takže se asi nemusím o ní vyjadřovat, protože bych tu byl až do zítra lol!. prostě Britney je bohyně
Návrat nahoru Goto down
Kate

Kate

Poeet p?íspivku : 168

co na ní říkáš? Empty
PříspěvekPředmět: Re: co na ní říkáš?   co na ní říkáš? Icon_minitimeSun Jan 20, 2008 3:06 pm

jj já sem taky fanatik Twisted Evil udělala bych všechno abych se jí podobala aspon v něčem Twisted Evil tedka si budu nechávat dělat tetování co má Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ernia

Ernia

Poeet p?íspivku : 271

co na ní říkáš? Empty
PříspěvekPředmět: Re: co na ní říkáš?   co na ní říkáš? Icon_minitimeSun Jan 20, 2008 3:08 pm

Brit mám ráda Very Happy neposlouchám ji zas takovou dobu abych uměla její seznamy písniček na albu nazpamět, ale její hudba je mi příjemná a navíc je hezká Laughing
Návrat nahoru Goto down
Dany

Dany

Poeet p?íspivku : 11

co na ní říkáš? Empty
PříspěvekPředmět: Re: co na ní říkáš?   co na ní říkáš? Icon_minitimeSun Jan 20, 2008 7:11 pm

ÁÁÁÁÁjjjj Láááááv Jůůůůůůůůůůůů .. stačí ne? Laughing
Návrat nahoru Goto down
Ernia

Ernia

co na ní říkáš? Empty
PříspěvekPředmět: Re: co na ní říkáš?   co na ní říkáš? Icon_minitimeSun Jan 20, 2008 7:12 pm

Dany napsal:
naprosto Laughing
Návrat nahoru Goto down
Honza

Honza

Poeet p?íspivku : 44
Registration date : 19. 01. 08

co na ní říkáš? Empty
PříspěvekPředmět: Re: co na ní říkáš?   co na ní říkáš? Icon_minitimeSun Jan 20, 2008 7:17 pm

Dany napsal:
Laughing Laughing Laughing tak to je fakt výstižný
Návrat nahoru Goto down
Murdoc
Admin
Murdoc

Poeet p?íspivku : 166
Registration date : 12. 01. 08

co na ní říkáš? Empty
PříspěvekPředmět: Re: co na ní říkáš?   co na ní říkáš? Icon_minitimeSun Jan 20, 2008 11:47 pm

Honza napsal:
Dany napsal:
Laughing Laughing Laughing tak to je fakt výstižný
no comment Laughing
Návrat nahoru Goto down
https://justgodly.forumczech.com
Ernia

Ernia

co na ní říkáš? Empty
PříspěvekPředmět: Re: co na ní říkáš?   co na ní říkáš? Icon_minitimeSun Jan 20, 2008 11:49 pm

Já si vzpomínám že když jsem byla menší tak jsem v čásácích furt všude viděla Britney Spears tohle a tamto a vůbec jsem netušila že to je zpěvačka nebo co to vlastně dělá že o ní píšou Laughing Laughing přitom její písničky jsem pochopitelně znala Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

co na ní říkáš? Empty
PříspěvekPředmět: Re: co na ní říkáš?   co na ní říkáš? Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

co na ní říkáš?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: ZPĚVAČKY :: BRITNEY SPEARS-
Přejdi na: