Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Videoklipy

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Ernia

Ernia

Poeet p?íspivku : 271
Registration date : 20. 01. 08

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeSun Jan 20, 2008 4:50 pm

linky a diskuze k videoklipům Smile
Návrat nahoru Goto down
Ernia

Ernia

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeSun Jan 20, 2008 5:32 pm

Madonnin první něcojakovideoklip Laughing je to záznam z jednoho klubu kde Madonna často zpívala a používá se to jako videoklip

= EVERYBODY

Návrat nahoru Goto down
Ernia

Ernia

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeMon Jan 21, 2008 10:53 pm

Prakticky 1. plnohodnotný videoklip

Arrow BURNING UP

Návrat nahoru Goto down
Ernia

Ernia

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeTue Jan 22, 2008 10:50 pm

dalším videoklipem je můj oblíbený Very Happy klasická madonna Idea

Arrow BORDERLINE

Návrat nahoru Goto down
Kate

Kate

Poeet p?íspivku : 168

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeTue Jan 22, 2008 10:51 pm

můj nej je na Like a virgin Very Happy a nevim proč na Vogue..je to takový stylový bounce
Návrat nahoru Goto down
Ernia

Ernia

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeTue Jan 22, 2008 11:16 pm

Kate napsal:
můj nej je na Like a virgin Very Happy a nevim proč na Vogue..je to takový stylový bounce
to beru postupně Smile zatím to je všechno z 1. alba Laughing ale co se týče třeba LAV tak ten moc nemusim
Návrat nahoru Goto down
Ernia

Ernia

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeTue Jan 22, 2008 11:22 pm

LUCKY STAR
pro mě celkem nuda Laughing

Návrat nahoru Goto down
Kate

Kate

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeWed Jan 23, 2008 5:47 pm

dobrá písnička ale videoklip nic moc no Cool
Návrat nahoru Goto down
Ernia

Ernia

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeThu Jan 24, 2008 9:56 pm

Takže ted jsou na řadě videoklipy z druhého alba: LIKE A VIRGIN a hned prvním je stejnomenná písnička...

Návrat nahoru Goto down
Kate

Kate

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeThu Jan 24, 2008 10:26 pm

ten mám fakt ráda..nevim jestli je to tou písničkou kterou zbožňuju ale fakt ho žeru Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Ernia

Ernia

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeTue Jan 29, 2008 10:01 pm

mě přijde takovej o ničem.. když to porovnám třebas s koncertní verzí kterou předváděla na Blond Ambition Tour Laughing Razz

další klip je

MATERIAL GIRL

miluju tenhle videoklip Laughing Laughing tohle je důvod, proč ji vlastně často nazývají materiální dívkou Laughing
Návrat nahoru Goto down
Kate

Kate

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeWed Jan 30, 2008 5:16 pm

jéé ten je husteej..tu písničku miluju a ten klip sem viděla tedka poprvé cherry
Návrat nahoru Goto down
Ernia

Ernia

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitimeWed Jan 30, 2008 11:44 pm

Kate napsal:
jéé ten je husteej..tu písničku miluju a ten klip sem viděla tedka poprvé cherry
je super Laughing vlastně je to taková "seriózní parodie" na Monroeovou.. předělávka jedné její scény Razz tady s pořádnou dávkou ironie, kterou tehdá málokdo pochopil Laughing a strašně se mi tam líbí
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Videoklipy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Videoklipy   Videoklipy Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Videoklipy
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Videoklipy
» videoklipy
» videoklipy